EM dörrautomatik för persontrafik

/global/scaled/3456x1504x0x161x1000x435/Entrematic-entrematicSE-our-products-2-EM_EMSL.jpg

EM slagdörrsautomatik, skjutdörrsautomatik, profilsystem och dörrstängare är enkla att installera och möjliga att konfigurera för specifika behov och krav.

EM dörrautomatik för persontrafik och dörrstängare kännetecknas av säkerhet i världsklass och toppmodern design. Ett komplett utbud av automatik och dörrstängare för gångtrafik ideala för bostadshus, kommersiella byggnader och sjukhus.

Våra produkter är enkla att montera och lätta att anpassa för specifika behov och på så vis passande för såväl eftermontering som för nyinstallation.

EM-specialister tillhandahåller professionell service till distributörer och installatörer utifrån smart och kostandseffektiv 24/7-logistik enkelt beställningsförfarande och noggrann, kostnadseffektiv leveransorganisation.

Skjutdörrsautomatik

EM skjutdörrsautomatik är konstruerad för ett en mängd olika tillämpningar och kan kombineras med olika profilsystem. Snabb och enkel att installera och tillgänglig i standardlängder, ett utmärkt val för vilken kommersiell eller offentlig byggnad som helst, liksom för bostadshus.

Slagdörrsautomatik

Anpassad för såväl interiör som exteriör användning och kan användas för allt från bostadshus till detaljhandel med hög persontrafik.

Profilsystem

Tillgängligt i både 20 och 30 millimeters bredd. EM profilsystem finns i silveranodiserad finish och kan kombineras en mängd olika lösningar. Alla system levereras i separata profiler med gummi- och fixeringsdetaljer som kapas till rätt storlek och monteras till ett komplett system.

Dörrstängare

Ett stort utbud av EM dörrstängare för praktiskt taget vilken applikation som helst, allt från lätta dörrar för bostäder till avancerade branddörrsystem för stora kommersiella och offentliga byggnader. Våra dörrstängare möter alla lokala regler och uppfyller kraven enligt ANSI och CE på kvalitet och säkerhet.

Vi testar alla komponenter innan leverans för att säkerställa att de fungerar på högsta nivå av bekvämlighet, säkerhet och kvalitet.