Ditec port- och dörrautomatik

/global/scaled/1728x754x0x241x1000x435/Entrematic-entrematicSE-our-products-2-Ditec_Qik-barrier.jpg

Ditec har ett komplett sortiment av smart, högkvalitativ port- och dörrautomatik. Portar och dörrar med distinkt design som passar för både interiör och exteriör användning i bostäder, kommersiella och industriella byggnader.

Beprövad expertis, applikationskompetens och engagemang i forskning och utveckling tillsammans med utmärkt kundsupport gör Ditec-produkter till förstahandsval för tusentals kunder över hela världen.

Enkla att använda och fullständigt pålitliga, Ditec entréautomatik och system optimerar effektivitet och energibesparing medan miljöpåverkan minimeras, särskilt i klimatkontrollerade miljöer.

Ditec-sortimentet inkluderar grindar och bommar, dörrar, garageportar och industriportar, allt med en perfekt mix av smarta, högkvalitativa funktioner och skräddarsydd anpassning. Produkterna är smarta, enkla att installera och använda och utnyttjar den mest avancerade tekniken och med ett den tilltalande design som framhäver dina byggnader.

Grindar & bommar

Grindautomatiksystem och bommar som ger säkerhet och funktionalitet. Stil som börjar redan vid entrén till bostaden eller industriella och kommersiella byggnader.

Dörrar

Ett utbud av högkvalitativ dörrautomatik som är enkla att använda och kombinerar användarvänlighet med den mest avancerade tekniken för smidig drift. Ditec automatiska dörrar är designade att passa olika typer av byggnader, allt från det moderna till det klassiska. Sortimentet inkluderar både skjut-och slagdörrar, kompletta med avancerade profilsystem i aluminium.

Garageportar

Våra garageportar ger kunden en säker och smart produkt, som passar olika typer av garage och är enkla att använda och kontrollera. De kombinerar design med isolering och ljudisolerande egenskaper. Säkerhet har aldrig varit så vackert.

Snabbrullportar

Ditec snabbrullportar är konstruerade för de mest varierande miljöer, och säkerställer effektiv drift och förebygger risk för skada på både människor och gods. Den självreparerande egenskapen minskar risken att en port inte kan användas och det modulära duksystemet tillåter att om en sektion skulle skadas kan den ersättas enkelt och snabbt. Alla portar kan levereras med brett utbud av robusta motorer, dimensioner, tillbehör och färger för att möta kunders varierande behov.

Alla våra produkter som automatiska grindar, automatiska dörrar och industriportar är certifierade och följer Europeisk och internationell standard.